Huollot ja korjaukset

Kiinteistöjen teknisestä huollosta ja asuntojen sisätöistä vastaa Joensuun Ellin oma huoltohenkilökunta. Kohteiden ulkoalueita hoitavat kiinteistöhuolto­yhtiöt. Ellin huoltohenkilökuntaan kuuluvan henkilön tunnistaa mukana olevasta henkilökortista. Huoltomme yhteystiedot löytyvät myös huoltoautojen kyljistä.

 
« Huollot ja korjaukset

Kylpyhuoneet

Seinä- ja lattiapinnoitteet ovat joko keraamista laattaa tai muovimattoa. Jos huomaat rikkinäisen pinnan, ilmoita siitä heti Ellin huoltoon. Vialliset ja tiputtavat hanat ja vuotavat WC-säiliöt ovat todellisia vedentuhlaajia, joten ilmoita niistäkin heti.

Tuuleta kylpyhuone suihkun jälkeen jättämällä ovi tai ikkuna raolleen. Tämä nopeuttaa kuivumista. Jatkuva kosteus luo otolliset olosuhteet homesienille. Kuivaa suihkun jälkeen lattia kuivauslastalla. Suihkuverho on tarkoitettu suojaamaan kylpyhuonetta ylimääräiseltä roiskevedeltä ja myös tällä tavoin ehkäisemään kosteusongelmia. Suihkuverho on hyvä pestä silloin tällöin hienopesuohjelmalla (40 °C). Jos kylpyhuoneessa ei ole suihkuverhoa tai se on huonokuntoinen, ilmoita siitä huollolle, niin saat uuden suihkuverhon. Suihkutilojen seinien alaosiin kertyy helposti rasva- ja kalkkisaostumia. Punertavat laatan tai maton reunat voit puhdistaa saniteettitilan pesuaineella ja pehmeällä harjalla. Kylpyhuoneisiin ei saa tehdä pinnoitteita läpäiseviä kiinnityksiä tai porauksia.