Huollot ja korjaukset

Kiinteistöjen teknisestä huollosta ja asuntojen sisätöistä vastaa Joensuun Ellin oma huoltohenkilökunta. Kohteiden ulkoalueita hoitavat kiinteistöhuolto­yhtiöt. Ellin huoltohenkilökuntaan kuuluvan henkilön tunnistaa mukana olevasta henkilökortista. Huoltomme yhteystiedot löytyvät myös huoltoautojen kyljistä.

 
« Huollot ja korjaukset

Vastuista

Vastuunjakotaulukosta näet mitkä korjaukset ja kustannukset ovat vuokranantajan ja mitkä vuokralaisen vastuulla. Vuokranantaja vastaa kiinteistön ja huoneiston normaalin kulumisen aiheuttamista korjauksista. Vuokralainen puolestaan on vastuussa aiheuttamistaan tai tarvitsemistaan korjaus- ja muutostöistä, jotka eivät johdu huoneiston normaalista kulumisesta. Korjauskulut Elli laskuttaa asukkaalta. Voit tilata Ellin huollon suorittamaan asukkaan vastuulle kuuluvan työn, mutta tästä työstä peritään maksu syntyvien kustannusten mukaan.

Vuokralaisena velvollisuutesi on hoitaa ja ylläpitää asuinhuoneiston kuntoa huolellisesti sekä ilmoittaa havaitsemistasi vioista ja puutteista välittömästi.