Huollot ja korjaukset

Kiinteistöjen teknisestä huollosta ja asuntojen sisätöistä vastaa Joensuun Ellin oma huoltohenkilökunta. Kohteiden ulkoalueita hoitavat kiinteistöhuolto­yhtiöt. Ellin huoltohenkilökuntaan kuuluvan henkilön tunnistaa mukana olevasta henkilökortista. Huoltomme yhteystiedot löytyvät myös huoltoautojen kyljistä.

 
« Huollot ja korjaukset

Liesi ja tuuletin

Liesi on kytketty kiinteästi sähköverkkoon. Kytkennän saa irrottaa vain sähköasentaja. Uuni, pellit ja levyt on puhdistettava säännöllisesti, jotta niihin ei kerry kiinnipalanutta rasvaa ja likaa. Käytä liesien ja uunien puhdistukseen tarkoitettuja aineita käyttöohjeiden mukaan. Älä missään tapauksessa käytä hankaavia ja pintaa vahingoittavia aineita tai välineitä. Lieden korjaaminen vaatii aina ammattilaisen.

 

Liesikuvut

Liesikupu kerää tehokkaasti ruoanvalmistuksessa syntyviä höyryjä ja käryjä. Liesikuvussa on rasvasuodatin, joka estää rasvan ja muun lian pääsyn poistoilmakanaviin. Liesikupua ei saa käyttää ilman rasvasuodatinta. Rasvasuodatin on puhdistettava säännöllisesti. Irrota rasvasuodatin puhdistusta varten. Pese se lämpimällä vedellä ja astianpesuaineella. Valuta suodatin kuivaksi ja asenna se tiiviisti paikoilleen. Kun irrotat rasvasuodattimen puhdistusta varten, tarkasta samalla onko liesikupu puhdas sisäpuolelta. Tarkista myös venttiili. Jos ne ovat likaisia, puhdista myös ne.