Huollot ja korjaukset

Kiinteistöjen teknisestä huollosta ja asuntojen sisätöistä vastaa Joensuun Ellin oma huoltohenkilökunta. Kohteiden ulkoalueita hoitavat kiinteistöhuolto­yhtiöt. Ellin huoltohenkilökuntaan kuuluvan henkilön tunnistaa mukana olevasta henkilökortista. Huoltomme yhteystiedot löytyvät myös huoltoautojen kyljistä.

 
« Huollot ja korjaukset

Porrashuoneet

Kerrostaloissa porrashuone on ensisijainen poistumistie tulipalotilanteessa. Kerrostalon porrashuoneessa ei saa säilyttää mitään tavaraa. Lastenvaunut tuottavat palaessaan runsaasti myrkyllistä savua. Palava lastenvaunu täyttää parissa minuutissa savulla koko porrashuoneen.


Porrashuoneiden ja yhteisten tilojen siivous

Porraskäytävien ja talon muiden yhteisten tilojen siivouksesta vastaavat keskustan alueella Ellin omat siivoojat. Noljakan, Rantakylän, Penttilän, Niinivaaran ja Hukanhaudan alueilla siivouksen hoitavat siivouspalveluyhtiöt.

Jos havaitset puutteita siivouksessa, ilmoita siitä Ellin työnjohtoon. Mainitse ilmoituksessasi mikä paikka on siivoamatta tai mielestäsi huonosti siivottu. Mainitse myös tarkka aika, jolloin havaitsit puutteen. Otamme ilmoituksen perusteella yhteyttä siivousliikkeeseen. Tärkeää on, että puutteista huomautetaan meille heti.