Niskakatu 15
Keskusta

Huoneistot:

85 yksiötä ja 5 kaksiota.

Autopaikat:

Tontin parkkihallissa on 41 autopaikkaa. ks. autopaikan varaus.

Varastot:

Irtaimistovarastot sijaitsevat 1. kerroksessa. Ulkovälinevarasto sijaitsee 1.kerroksessa polkupyöränkorjaustilan yhteydessä.

Väestönsuoja:

Väestönsuoja sijaitsee 1. kerroksessa, ks. pelastussuunnitelma

Sauna:

Sauna on 1. kerroksessa. Saunavuoron varaus »

Pesula:

Käytäväpesulat ovat B-porrashuoneen yhteydessä 2.- ja 4. kerroksessa. Kuivaushuoneet ovat B-porrashuoneen yhteydessä 3.- ja 4.kerroksessa. Pesulan varaus toimii sähköisen varaustaulun avulla sekä sähköisen varausjärjetelmän avulla.
Kts. pesulan varaus

Asukas saa vuokrasopimuksen tehdessään tunnukset nettikäyttöä varten ja tagin, jolla voi kirjautua järjestelmään pesulassa. Pesukone käynnistyy vain varatulle käyttäjälle, joka kirjautuu pesulan ovella sisään.

Ellinet:

Internet-yhteys on toteutettu Ethernet-tekniikalla.

TV ja radio:

Kiinteistö on liitetty kaapeliverkkoon.

Jätteet:

Polkupyöriensäilytystilan vieressä on jätehuone, joissa lajitellaan seka- ja biojätteet sekä lasi, metalli, paperi ja pahvi.

Energialuokka: 

C kts. Energiaselvitys »

Asuntojen varusteet:

Yksiöissä on jääkaappipakastin, 4-levyinen liesi, mutta ei astianpesukonetta eikä varausta sille. Kaksioissa on jääpakastinkaappi, 4-levyinen liesi ja astianpesukone. Kotona/poissa-kytkin toimii asunnon avaimella ja ohjaa valaistusta ja keittiön liettä ja pistorasioita.

Materiaalit ja värit:

Asuinhuoneiden lattiat ovat vinyylilankkua. Seinät ovat tasoitet-tuja ja maalattuja betoni- tai kipsilevyseiniä. Kylpyhuoneiden kaikki pinnat ovat laatoitettuja.

 

Ranskalaisen parvekkeen ikkunoiden pesu

Huoneistot
Asuntotyyppi: Perheasunto
Pinta-ala: 44.0 m2
Vuokra: 600.60 Eur/kk
Asuntotyyppi: Yksiö
Pinta-ala: 29.0 - 37.0 m2
Vuokra: 451.22 - 523.60 Eur/kk